Siirry sisältöön

Palvelut

Terassilasitus

Terassilasitus porvoolaisen ammattilaisen toteuttamana

Terassilasitus onnistuu ilman ongelmia kun työstä vastaa kokenut alan ammattilainen. Hamarin Lasituspalvelu Oy lasittaa terassit, verannat, kuistit ja parvekkeet Etelä-Suomessa avaimet käteen -periaatteella tehtynä. Siististi tehty lasitus paitsi näyttää hyvältä ja tuo valoa, antaa myös suojaa esimerkiksi tuulta ja sadetta vastaan. Näin terassilla tai parvekkeella voi oleskella huoletta myös silloin kuin säät eivät ole parhaat mahdolliset. Teemme myös terassin lämpölasituksia, joiden avulla terassista voidaan luoda suojaisa ja lämmin tila, joka sopii erinomaisesti vaikkapa ympärivuotiseksi viherhuoneeksi tai muuhun haluamaasi käyttöön. Turvalliset terassi- ja parvekelasit on myös helppoa pitää puhtaana.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Me teemme terassi- ja parvekelasitukset mittatilaustyönä niin omakoti-, kerros- kuin rivitaloihinkin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta lasituksesta tai tiedustele lisää palveluistamme!

Sisustuslasitus

Sisustuslasitus porvoolaisen osaajan tekemänä

Sisustuslasitus on tapa saada kotiin näyttäviä ja uniikkeja yksityiskohtia lasista tehtynä. Esimerkiksi lasinen sohva- tai ruokapöydän kansi on yksi yleisimmistä tekemistämme sisustuslasituksista. Myös erilaiset välitilojen lasit, peilit ja peilipöydät sekä lasihyllyt kuuluvat tähän kategoriaan. Teemme myös saunan lasituksia. Sisustuslaseina voivat olla kokonaan kirkkaat tai sitten sävytetyt lasit – otamme huomioon kaikki asiakkaan omat toiveet ennen toimeen tarttumista.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sisustuslasituksesta.

Ikkunat ja ovet

Ikkunat ja ovet asennuksineen

Meiltä saat hankittua laadukkaat ikkunat ja ovet avaimet käteen -periaatteella. Kun ostat meiltä ovet tai ikkunat, me huolehdimme myös niiden asennuksesta. Valikoimistamme löytyy runsaasti erilaisia malleja, joten saat meiltä varmasti juuri omaan kotiisi tai taloyhtiöönne sopivat vaihtoehdot. Hoidamme myynnit ja asennukset eteläisen Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!